Iñigo Landaluze

txirrindulari bizkaitarra

Iñigo Landaluze Intxaurraga (Getxo, Bizkaia, 1977ko maiatzaren 9a - ) euskal txirrindulari ohia da, profesionala 2001etik 2009ra.

Iñigo Landaluze

Bizitza
JaiotzaGetxo1977ko maiatzaren 9a (47 urte)
Herrialdea Bizkaia, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Euskaltel-Euskadi 2001eko urtarrila-2009ko uztaila
 
inigolandaluze.eu

2001an, txirrindularitza profesionalean debutatu zuen Euskaltel-Euskadi taldearekin.

Taldeak aldatu

Amateurretan aldatu

Profesionaletan aldatu

Palmaresa aldatu

2000

2004

2005

2007

2008

Sailkapen orokorra Itzuli Handietan aldatu

Itzulia 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009
Italiako Giroa UT
Frantziako Tourra 101. 52. 100. 49. 43.
Espainiako Vuelta 60. 75. 63.

—: EZ zuen parte hartu
UT: Utzi, ez zuen amaitu

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu