Guido Carlesi

txirrindulari italiarra

Guido Carlesi (Collesalvetti, 1936ko azaroaren 7a), italiar txirrindulari ohia da. Sei aldiz izan zen Itzuli Handietako lehenengo hamarren artean.

Guido Carlesi
Guido Carlesi (1956).jpg
Bizitza
JaiotzaCollesalvetti1936ko azaroaren 7a (85 urte)
Herrialdea Italia
Hezkuntza
Hizkuntzakitaliera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 

TaldeakAldatu

  • Nivea-Fuchs (1956).
  • Bottecchia-Gripo (1957).
  • CHLORODONT-Leo (1958).
  • Molteni (1959).
  • Philco (1960-1962).
  • Molteni (1963).
  • Gazzola (1964).

PalmaresaAldatu

1956Aldatu

1957Aldatu

1958Aldatu

1959Aldatu

1960Aldatu

1961Aldatu

1962Aldatu

1963Aldatu

1964Aldatu

  • San Sisto.
  • Imola.

1965Aldatu

Kanpo estekakAldatu