Diego Ronchini

Diego Ronchini (Imola, 1935eko abenduaren 9a-ib., 2003ko apirilaren 18a), txirrindulari italiarra izan zen. Bi aldiz izan zen lehenengo bosten artean Italiako Giroan.

Diego Ronchini
Diego Ronchini 2.jpg
Bizitza
JaiotzaImola1935eko abenduaren 9a
Herrialdea Italiako Erresuma  (1935eko abenduaren 9a -  1946ko ekainaren 18a)
 Italia  (1946ko ekainaren 18a -  2003ko apirilaren 18a)
HeriotzaImola2003ko apirilaren 18a (67 urte)
Hezkuntza
Hizkuntzakitaliera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia eta kirol zuzendaria
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 

TaldeakAldatu

  • Bianchi (1956-1960).
  • Carpano (1961).
  • Ghigi (1962).
  • Salvaranoi (1963).
  • Cynar-Frejus (1964).

PalmaresaAldatu

1957

1958

1959

1960

1961

1962

1964

Kanpo estekakAldatu

Diego Ronchini - ProCyclingStats