Antonio Karmany

txirrindulari espainiarra

Antonio Karmany Mestres (Sant Joan, Mallorca, 1934ko urtarrilaren 21-) txirrindulari ohi espainiarra da, 1956 eta 1966 artean profesionala eta 51 garaipen lortu zituena. Igotzaile trebea.

Antonio Karmany
Bizitza
JaiotzaSant Joan1934ko urtarrilaren 21a (87 urte)
Herrialdea Espainia
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
katalana
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 

PalmaresaAldatu

1957

1958

1959

1960

1961

1962

1963

1965

TaldeakAldatu

  • Minaco-Peugeot (1956)
  • Cil-Indaucho-Langarica (1957)
  • Lube (1958)
  • KAS (1959-1962)
  • Ferrys (1963-1964)
  • Tedi Montjuich (1965)
  • Andrés Oliver (1966)

Kanpo estekakAldatu