Ireki menu nagusia

Antonio Karmany Mestres (Sant Joan, Mallorca, 1934ko urtarrilaren 21-) txirrindulari ohi espainiarra da, 1956 eta 1966 artean profesionala eta 51 garaipen lortu zituena. Igotzaile trebea.

Antonio Karmany
Bizitza
Jaiotza Sant Joan1934ko urtarrilaren 21a (85 urte)
Herrialdea  Espainia
Heriotza  (85 urte)
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
katalana
Jarduerak
Jarduerak txirrindularia
Ibilbidea
Taldeak Urteak
 

PalmaresaAldatu

1957

1958

1959

1960

1961

1962

1963

1965

TaldeakAldatu

  • Minaco-Peugeot (1956)
  • Cil-Indaucho-Langarica (1957)
  • Lube (1958)
  • KAS (1959-1962)
  • Ferrys (1963-1964)
  • Tedi Montjuich (1965)
  • Andrés Oliver (1966)