Ireki menu nagusia

Ambilamp Bandera Kaiku Arraunaren Kirol Elkarteak TKE Ligarako antolatzen duen estropada da. Berez Portugaleten jokatzen da, Ibaizabal ibaian.

Ambilamp Bandera
Sorrera 2008
Herria Portugalete, Bizkaia
Antolatzailea Kaiku A.K.E.
Partehartzaileak TKE Liga
Modalitatea lerrokatua
Errekorra 19:04:13 (Astillero, 2010)
Garaipen gehien Euskal Herria Kaiku (2)
Euskal Herria Hondarribia (2)
Azken ekitaldia 2016
Irabazlea(k) Euskal Herria Urdaibai

Bandera berria da eta lehen bi ekitaldiak KAE Ligarako puntuagarriak izan ziren. Ondoren Kaiku TKE Ligara igo zen eta estropada bertan sartu zen. 2014an ez zen jokatu eta 2015ean gizonezkoen eta emakumezkoen banderak jokatu ziren. 2017 urtean aurrera Sestaoko Banderari ekin zitzaion berriz.

PalmaresaAldatu

Urtea Irabazlea Bigarrena Hirugarrena
2008 Kaiku Camargo San Juan
2009 Santurtzi Camargo San Juan
2010 Astillero San Juan Orio
2011 Hondarribia San Pedro Kaiku
2012 Kaiku Hondarribia Urdaibai
2013 Tirán Orio Kaiku
2014 ez zen jokatu
2015 Hondarribia Urdaibai San Juan
2016 Urdaibai Hondarribia Kaiku

GaraipenakAldatu

Taldea Garaipenak Urteak
Kaiku 2 2008, 2012
Hondarribia 2 2011, 2015
Santurtzi 1 2009
Astillero 1 2010
Tirán 1 2013
Urdaibai 1 2016

Emakumezkoen estropadaAldatu

Urtea Irabazlea Bigarrena Hirugarrena
2015 Zumaia San Juan Hibaika