Alfons van Katwijk

txirrindulari nederlandarra
Alfons van Katwijck» orritik birbideratua)

Alphonsus Wilhelmus Franciscus Maria «Alfons» van Katwijk (Oploo, 1951ko abenduaren 1a) Herbehereetako txirrindulari ohia da, profesionala 1976tik 1987ra.

Alfons van Katwijk

Bizitza
Jaiotzako izen-deiturakAlphonsus Wilhelmus Franciscus Maria van Katwijk
JaiotzaOploo (en) Itzuli1951ko abenduaren 1a (72 urte)
Herrialdea Herbehereetako Erresuma
Familia
Seme-alabak
Anai-arrebak
Familia
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Boule d'Or-Sunair-Colnago 1980-1981
 
Pisua75 kilogramo
Altuera1,81 metro

Jan eta Piet anaiak ere, txirrindulari profesionalak izan ziren.

Palmaresa

aldatu

1975

1976

1977

1978

1979

1980

1982

1983

1985

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu