Piet van Katwijk

txirrindulari nederlandarra

Pieter Gerardus «Piet» van Katwijk (Oploo, 1949ko otsailaren 27a) Herbehereetako txirrindulari ohia da, profesionala 1974tik 1983ra.

Piet van Katwijk

Bizitza
JaiotzaOploo (en) Itzuli1949ko otsailaren 27a (75 urte)
Herrialdea Herbehereetako Erresuma
Familia
Anai-arrebak
Familia
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
TI-Raleigh 1976-1980
 

Jan eta Fons anaiak ere, txirrindulari profesionalak izan ziren.

Palmaresa

aldatu

1969

  • 3. Gueldre Tourrean

1970

1971

1972

1973

  • Milk Race, Puntukako sailkapena eta hiru etapa
  • Gueldre Tourra

1974

1975

1976

1977

1978

1979

1980

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu