Wilfried Nelissen

txirrindulari belgikarra

Wilfried Nelissen (Tongeren, 1970eko maiatzaren 5) belgikar txirrindulari ohi bat da, profesionala 1991 eta 1996 artean, denbora horretan 29 garaipen lortu zituen.

Wilfried Nelissen
Wilfried Nelissen Ruta del Sol 95.jpg
Wilfried Nelissen Belgikako txapeldunaren maillotarekin 1995eko Andaluziako Itzuliko esprint bateanCommons-logo.svg Irudi gehiago
Bizitza
JaiotzaTongeren1970eko maiatzaren 5a (52 urte)
Herrialdea Belgika
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 

Nelissen espezialista zen esprintetan, bere lorpenik handiena Omloop Het Nieuwsblad proba bi aldiz irabaztea izan zen.

PalmaresaAldatu

1991

1992

1993

1994

1995

1996

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu