Vaucluseko Tourra

Vaucluse Tourra» orritik birbideratua)


Vaucluseko Tourra
Orokortasunak
KirolaErrepideko txirrindularitza
Sorrera1923
Ekitaldi kopurua54 (urtea: 1998)
translation for raceinfobox_translate index 33 not foundFRA Frantzia
Palmaresa
Azken garaileaFRA Benoît Salmon
Garaipen gehien lortu duenaFRA Michel Laurent
(3 garaipen)
Dokumentazioa

Vaucluse Tourra, Vaucluse inguruan egiten zen txirrindularitza Itzulia zen. 1923. urtean eratu zen eta 1960ra arte egun bakarreko lasterketa zen. Gero, 1961tik 1964ra ez zuten egin eta, 1965ean, bi eguneko Itzulia izan zen. 1966tik eta azken ekitaldera arte (1998ean) hiru eguneko Itzulia izan zen. Garaileen artean Miguel Indurain nafarra dago.

Palmaresa

aldatu
 UrteaTxapeldunaTxapeldunordeaHirugarrena
1923  Romain Bellenger  José Pelletier  Joseph Curtel
1924  Maurice Ville  Jean Hillarion  Gaston Ducerisier
1930  Louis Gras  Maxime Calamel  Ernest Neuhard
1931  Maxime Calamel  Henri Bergerioux  Marius Guiramand
1932  Maxime Calamel  Giuseppe Cassin  Georges Speicher
1933  Georges Speicher  Max Bulla  Louis Hardiquest
1934  Jean Bidot  Maurice Archambaud  Edoardo Molinar
1935  Jean Bidot  Léon Level  Maxime Calamel
1936  Ettore Molinaro  Fabien Galateau  Luigi Barral
1937  Giuseppe Cassin  Henri Puppo  Adrien Buttafocchi
1938  Nello Troggi  Amédée Rolland  Georges Naisse
1939  Dante Gianello  Fermo Camellini  Pierre Lorino
1941  Domenico Zanti  Pierre Canavèse  Paul Néri
1951  Raoul Rémy  Antonin Rolland  Robert Chapatte
1952  José Pérez Llacer  Siro Bianchi  Antonin Rolland
1953  Antonin Canavèse  Antonin Rolland  Francis Anastasi
1954  Raymond Elena  André Payan  Siro Bianchi
1955  Russell Mockridge  Raoul Rémy  Antonin Canavèse
1956  Lucien Fliffel  Guy Carle  Marcel Ferri
1957  Jean Dotto  Gérard Bousquet  Henri Anglade
1959  Max Cohen  Alcide Vaucher  Fernand Lamy
1960  René Fournier  Anatole Novak  Siro Bianchi
1965  Marcel Ferri
1966  Francis Ducreux  Serge Bolley  Marcel Ferri
1967  Paul Gutty  Joseph Carrara  Roger Giorgetti
1968  Pierre Martelozzo
1969  Pierre Martelozzo  Vittorio Cumino  Francis Rigon
1970  Mario Corti  Giuseppe Maffeis  Franco Baroni
1971  Giuseppe Maffeis  Claude Mazeaud  Mario Corti
1973  Stanisław Szozda  Fernando Plaza  Ryszard Szurkowski
1974  Jan Brzeźny  Tadeusz Mytnik  B. Kierczynski
1975  Patrick Marette  Henri Berthillot  François Indalecio
1976  Hans-Joachim Hartnick  Tadeusz Mytnik  Nentcho Staykov
1977  Bernd Drogan  Giovanni Fedrigo  Tadeusz Mytnik
1978  Michel Laurent  Mariano Martinez  Pierre-Raymond Villemiane
1979  Czesław Lang  Zdeněk Benáček  Alain De Carvalho
1980  Michel Laurent  Robert Millar  Jean-François Rodriguez
1981  Michel Laurent  Bernard Thévenet  Alain De Carvalho
1982  Éric Caritoux  Laurent Fignon  Urs Zimmermann
1983  Denis Roux  André Chappuis  Gilles Mas
1984  Philippe Chevallier  Davide Cassani  Éric Salomon
1985  Jean-Jacques Philipp  Philippe Casado  Hervé Doueil
1986  Jérôme Simon  Laurent Fignon  Uwe Ampler
1987  Pascal Simon  Uwe Ampler  Laurent Fignon
1988  Charly Mottet  Claude Criquielion  Jan Schur
1989  Steven Rooks  Pascal Lance  Éric Caritoux
1990  Atle Kvålsvoll  Thierry Bourguignon  Luc Leblanc
1991  Miguel Indurain  Fabrice Philipot  Luc Roosen
1992  Robert Forest  Orlando Rodrigues  Dimitri Zhdanov
1993  Thierry Bourguignon  Pascal Hervé  Jean-Christophe Currit
1994  Blaise Chauvière  František Trkal  Jens Zemke
1995  Fabrizio Guidi  Jean-Christophe Bloy  Claude Lamour
1996  Fabrizio Guidi  Marco Vergnani  Maurizio De Pasquale
1998  Benoît Salmon  Artūras Kasputis  Daniel Schnider

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu