Pierre-Raymond Villemiane

txirrindulari frantziarra

Pierre-Raymond Villemiane (Pineuilh, 1951ko martxoaren 12a), Frantziako txirrindulari ohia da. Frantziako Txapelduna izan zen.

Pierre-Raymond Villemiane
Bizitza
JaiotzaPineuilh1951ko martxoaren 12a (72 urte)
Herrialdea Frantzia
Hezkuntza
Hizkuntzakfrantsesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 

Palmaresa aldatu

1972

1973

1975

1977

1978

1979

1980

1982

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu

Pierre-Raymond Villemiane - ProCyclingStats