Ireki menu nagusia

Georges Speicher (Paris, 1907ko ekainak 8-Maisons-Laffitte, 1978ko urtarrilak 24) txirrindulari profesional frantziar bat izan zen. Bere lorpenik handiena 1933ko Frantziako Tourra irabaztea izan zen. Itzuli Handi honetan izan zituen partehartze guztie artean 9 etapa garaipen lortu zituen.

Georges Speicher
Georges Speicher.jpg
Bizitza
Jaiotza Paris1907ko ekainaren  8a
Herrialdea  Frantzia
Heriotza Maisons-Laffitte1978ko urtarrilaren  24a (70 urte)
Jarduerak
Jarduerak txirrindularia
Ibilbidea
Taldeak Urteak
 

PalmaresaAldatu

1931

  • Aiglonseko Kriteriuma

1932

1933

1934

1935

1936

1937

  • Frantziako Txapelduna

1939

  • Frantziako Txapelduna

Sailkapen orokorra Itzuli HandietanAldatu

Itzuli Handia 1932 1933 1934 1935 1936 1937 1938
  Frantziako Tourra 10 1 11 6 UT UT UT
  Munduko Txapelketa 1 UT UT 5
Legenda
Ez zuen parte hartu
DSK Deskalifikatua
UT Utzi


Aurrekoa
André Leducq
Frantziako Tourraren irabazlea
1933
Ondorengoa
Antonin Magne
Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Georges Speicher