Valentin Madouas

txirrindulari frantziarra

Valentin Madouas (Brest, 1996ko uztailaren 12a), Frantziako txirrindularia da. Laurent Madouas txirrindulari ohiaren semea da.

Valentin Madouas

Bizitza
JaiotzaBrest1996ko uztailaren 12a (27 urte)
Herrialdea Frantzia
Familia
AitaLaurent Madouas
Hezkuntza
Hizkuntzakfrantsesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Altuera178 zentimetro

Twitter: MadouasValentin Instagram: valentinmadouas Edit the value on Wikidata

Palmaresa

aldatu

2018

2020

2021

2022

2023

2024

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu

Valentin Madouas - ProCyclingStats