Jérôme Pineau

txirrindulari frantziarra

Jérôme Pineau frantziar txirrindulari ohia da, profesionala 2002tik 2015era.

Jérôme Pineau

Bizitza
JaiotzaMont-Saint-Aignan1980ko urtarrilaren 2a (44 urte)
Herrialdea Frantzia
Lehen hizkuntzafrantsesa
Hezkuntza
HeziketaLimogesko Unibertsitatea
Hizkuntzakfrantsesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Bouygues Télécom 2002-2008
Etixx-Quick Step 2009-2013
IAM Cycling 2014-
Vendée U 1999-2001
 
Posizio edo espezialitateaklasikomanoa
Pisua71 kilogramo
Altuera176 zentimetro

Twitter: jejeroule44 Edit the value on Wikidata

2008. urtean, Frantziako Txirrindularitza Kopa irabazi zuen eta bi urte geroago Italiako Giroko etapa bat irabazi zuen.

Palmaresa aldatu

2003

2004

2005

2008

2009

2010

2011

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu

Jérôme Pineau - ProCyclingStats