Stéphane Heulot

txirrindulari frantziarra

Stéphane Heulot (Rennes, 1971ko martxoaren 20a), frantziar txirrindulari ohia da.

Stéphane Heulot
Stéphane HEULOT.jpg
Bizitza
JaiotzaRennes1971ko martxoaren 20a (51 urte)
Herrialdea Frantzia
Hezkuntza
Hizkuntzakfrantsesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
RMO 1992-1992
Movistar Team 1993-1995
Crédit Agricole 1996-1996
Groupama-FDJ 1997-2000
HP BTP-Auber 93 2001-2002
 

PalmaresaAldatu

1991

  • Normandiako Tourra

1992

1994

1996

1997

1998

1999

2001

2002

Kanpo estekakAldatu

Stéphane Heulot - ProCyclingStats

  Artikulu hau Frantziako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.