Cyril Saugrain

txirrindulari frantziarra

Cyril Saugrain (Livry-Gargan, 1973ko ekainaren 22a) frantziako txirrindulari ohia da, profesionala 1994tik 2004ra.

Cyril Saugrain

Bizitza
JaiotzaLivry-Gargan1973ko ekainaren 22a (50 urte)
Herrialdea Frantzia
Familia
Ezkontidea(k)Sophie Saugrain (en) Itzuli
Seme-alabak
Hezkuntza
Hizkuntzakfrantsesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
HP BTP-Auber 93 1994-1996
Cofidis 1997-1998
Groupama-FDJ 1999-2000
HP BTP-Auber 93 2001-2003
 

Twitter: cyril_saugrain Instagram: cyril_saugrain Edit the value on Wikidata

Palmaresa aldatu

1993

1995

1996

1997

1998

1999

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu

Cyril Saugrain - ProCyclingStats