Laurent Pichon

txirrindulari frantziarra

Laurent Pichon (Quimper, 1986ko uztailaren 19a), Frantziako txirrindulari ohia da.

Laurent Pichon

(2017)
Bizitza
JaiotzaQuimper1986ko uztailaren 19a (37 urte)
Herrialdea Frantzia
Hezkuntza
Hizkuntzakfrantsesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia eta pistako txirrindularia
Pisua69 kilogramo
Altuera178 zentimetro

Twitter: lauPichon Instagram: laurent.pichon Edit the value on Wikidata

Palmaresa

aldatu

2010

2011

  • Ardenetako Zirkuituko etapa bat

2012

2013

2015

2017

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu

Laurent Pichon - ProCyclingStats