Pierre Rolland

txirrindulari frantziarra

Pierre Rolland (Gien, 1986ko urriaren 10a), Frantziako txirrindularia da, profesionala 2007tik.

Pierre Rolland

Bizitza
JaiotzaGien1986ko urriaren 10a (37 urte)
Herrialdea Frantzia
Hezkuntza
Hizkuntzakfrantsesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
EF Education First Pro Cycling 2016-2018
Sojasun espoir-ACNC 2005-2006
Crédit Agricole (ikaslea)2006ko abuztuaren 1a-2006ko abenduaren 31
Crédit Agricole 2007-2008
Bouygues Télécom 2009-2015
Vital Concept 2019-2022
 
Pisua71 kilogramo
Altuera184 zentimetro

pierrerolland-cyclisme.fr
Twitter: PierroooRolland Instagram: pierrooorolland Edit the value on Wikidata

Palmaresa aldatu

2007

2008

2009

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2017

2020

  • Saboiako Tourra eta etapa bat

2021

  • Ruandako Tourreko etapa bat

2022

Sailkapen orokorra Itzuli handietan aldatu

Itzuli handia 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022
  Italiako Giroa 4. 22.
  Frantziako Tourra 20. 58. 10. 8. 24. 11. 10. 16. 54. 27. 18. 51. 69.
  Espainiako Vuelta UT 50. 50. 56.
Legenda
Ez zuen parte hartu
UT Utzi, ez zuen amaitu

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu

Pierre Rolland - ProCyclingStats