Willy Willems

txirrindulari belgikarra

Willy Willems (1963ko azaroaren 17a), belgikar txirrindulari ohia da.

Willy Willems
Bizitza
JaiotzaBrujas1963ko azaroaren 17a (60 urte)
Herrialdea Belgika
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 

Taldeak aldatu

  • ADR (1988)
  • Humo-TW (1989)
  • Collstrop (1991-1993)
  • Zetelhallen (1994-1995)
  • Tonissteiner-Saxon (1996-1997)

Palmaresa aldatu

1990

1992

1993

  • Gilen Tell Sari Nagusiko etapa bat

1995

1996

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu

Willy Willems - ProCyclingStats