Malcolm Elliott

txirrindulari britainiarra

Malcolm Elliott (Sheffield, 1961eko uztailak 1) ingeles txirrindulari bat izan zen, profesionala 1984 eta 1997 artean lehen etapa batean, eta 2003tik 2011raino profesionaletara itzuli ondoren. Bere lorpenik handienak Espainiako Vueltan lortu zituen, 3 etapa irabaziz.

Malcolm Elliott

Bizitza
JaiotzaSheffield1961eko uztailaren 1a (62 urte)
Herrialdea Erresuma Batua
Hezkuntza
Hizkuntzakingelesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 
Pisua75 kilogramo
Altuera183 zentimetro
Malcolm Elliott 2009an.

Palmaresa aldatu

1984

1985

1986

1987

1988

1989

1990

1991

1992

1993

1994

  • Redlands Bycicle Classic

Kanpo estekak aldatu

Malcolm Elliott - ProCyclingStats

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Malcolm Elliott