Miguel Ángel López

txirrindulari kolonbiarra

Miguel Ángel López Moreno, (Pesca (Boyacá), 1994eko otsailaren 4a) txirrindulari kolonbiarra da, gaur egun Astana Pro Team taldean dabilena. Superman López ezizena jaso du.

Miguel Ángel López
Miguel Ángel López en el podio del Tour de Suiza 2016.jpg
Bizitza
Jaiotzako izen-deiturakMiguel Ángel López Moreno
JaiotzaPesca (en) Itzuli1994ko otsailaren 4a (28 urte)
Herrialdea Kolonbia
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Astana 2015-2020
Movistar Team 2021-2021eko irailaren 30a
Astana 2022-
 
Posizio edo espezialitateaigotzailea
Pisua65 kilogramo
Altuera170 zentimetro

Facebook: sup3rlopezstore Twitter: SupermanlopezN Instagram: miguelsuperlopez Edit the value on Wikidata

PalmaresaAldatu

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

2022

Sailkapen orokorra itzuli handietanAldatu

Itzuli handia 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022
  Italiako Giroa 3. 7. UT
  Frantziako Tourra 6. UT
  Espainiako Vuelta UT 8. 3. 5. UT 4.
  Munduko Txapelketa UT UT 42.
Legenda
Ez zuen parte hartu
DSK Deskalifikatua
UT Utzi

ErreferentziakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Miguel Ángel López  

Kanpo estekakAldatu