Ireki menu nagusia

Laida Lertxundi (Bilbo, 1981) bizkaitar zinemagile eta unibertsitateko irakaslea da. Kaliforniako Unibertsitatea San Diegon aritutakoa, 16 mm-ko lanak egiten ditu Los Angeles inguruan.

Laida Lertxundi
Bizitza
Jaiotza Bilbo1981  (37/38 urte)
Herrialdea  Bizkaia, Euskal Herria
Bizilekua Los Angeles
Hezkuntza
Heziketa Bard College Itzuli
California Institute of the Arts Itzuli
Jarduerak
Jarduerak zinemalaria eta unibertsitateko irakaslea
Enplegatzailea(k) California Institute of the Arts Itzuli
Kaliforniako Unibertsitatea San Diegon
Art Center College of Design Itzuli
laidalertxundi.com/

Filmografia hautatuaAldatu

  • Footnotes to a House of Love (2007)
  • My Tears Are Dry (2009)
  • Cry When It Happens (2010)
  • A Lax Riddle Unit (2011)
  • The Room Called Heaven (2012)
  • Live to live (2015)
  • 025 Sunset Red (2016)


  Artikulu hau Bizkaiko biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.