Aketza Peña

txirrindulari espainiarra

Aketza Peña Iza (Zalla, Bizkaia, Euskal Herria, 1981eko martxoaren 4a - ). 2004an, txirrindularitza profesionalean debutatu zuen Euskaltel-Euskadi taldearekin.

Aketza Peña
Aketza Pena Iza 197 HEW Cyclassics 2005.jpg
Bizitza
Jaiotza Zalla1981eko martxoaren 4a (40 urte)
Herrialdea  Bizkaia, Euskal Herria
Lehen hizkuntza gaztelania
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak txirrindularia
Ibilbidea
Taldeak Urteak
Euskaltel-Euskadi 2004-2007
Caja Rural-Seguros RGA 2010-2010
 

PalmaresaAldatu

2000

  • San Pelaio Saria

2003

2005

2014

Sailkapen orokorra Itzuli HandietanAldatu

Lsterketa 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010
Italiako Giroa - - - UT - - -
Frantziako Tourra - - - - - - -
Espainiako Vuelta - 96. 52. - - - -
Munduko txapelketa   - - - - - - -

-: ez zuen aprte hartu
UT: utzi, ez zuen amaitu

TaldeakAldatu

Urtea Taldea
2004 - 2007 Euskaltel-Euskadi

Kanpo estekakAldatu


  Artikulu hau Bizkaiko biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.