Ireki menu nagusia

Igorreko Nazioarteko Ziklo-krosa 1977 urteaz geroztik Igorren (Bizkaia) jokatzen den ziklo-kroseko lasterketa da. Olabarriko zirkuituan izaten da, herrian bertan. 1979 eta 1993 urteen bitartean Igorreko Ziklo-krosa San Kristobalgo zirkuituan egiten zen, baina 1993. urtean Ziklo-kroseko Munduko Koparen agerpenarekin beste leku bat bilatzeko beharra sortu zen, horregatik zirkuitua Olabarri auzora mugitu zen.

Igorreko ziklo-krosa
Eskualdea Igorre
Modalitatea ziklo-krosa
Lehenengo edizioa 1977 (gizonezkoak)
2016 (emakumezkoak)
Edizio kopurua 43 (2018)
Lehenengo irabazlea Euskal Herria Jose Mari Yurrebaso
Garaipen gehien Gizonezkoak:
Italia Daniele Pontoni (6)
Emakumezkoak:
hainbat (1)
Amaierako edizioa Gizonezkoak (2018):
Euskal Herria Javier Ruiz de Larrinaga
Emakumezkoak (2018):
Euskal Herria Luisa Ibarrola

GizonezkoakAldatu

PalmaresaAldatu

Urtea Irabazlea Bigarrena Hirugarrena
1977   Jose Mari Yurrebaso   Iñaki Maiora   R. Medina
1978   Peter Hägi   V. Parijs   M. De Cook
1979   Reimund Dietzen   Jose Mari Yurrebaso   P. Haegi
1980   Iñaki Maiora   Iñaki Bijandi   Jose Mari Yurrebaso
1981   Klaus-Peter Thaler   Iñaki Maiora   P. Sala
1982   Gilles Blaser   Benito Duran   Jose Mari Yurrebaso
1983   Jose Mari Yurrebaso   F. Ommer   Iñaki Maiora
1984   Mathieu Hermans   P. De Brawer   P. Sala
1985   Albert Zweifel   M. Russenberg   Jose Mari Yurrebaso
1986   Albert Zweifel   Pascal Richard   P. De Brawer
1987   Jose Mari Yurrebaso   P. Sala   C. Hautekete
1988   Albert Zweifel   Laurent Dufaux   Adri van der Poel
1989   Petr Hric   Pascal Richard   E. Chanton
1990   Stanilav Bambula   Laurent Dufaux   Pascal Richard
1991   Radovan Fort   K. Cmarda   H. Kools
1992   Daniele Pontoni   K. Cmarda   P. Van der Abeele
1993   Paul Hereijgers   D. De Bie   Adri van der Poel
1994   Daniele Pontoni   J. Chioti   P. Herijgers
1995   Daniele Pontoni   L. Bramati   Jiri Pospisil
1996   Daniele Pontoni   O. Lukes   Jiri Pospisil
1997   Jiri Pospisil   O. Lukes   K. Ausbuher
1998   Daniele Pontoni   Jiri Pospisil   Petr Dlask
1999   Beat Wabel   David Seco   V. Jezek
2000   Daniele Pontoni   Beat Wabel   Jiri Pospisil
2001   Sven Nys   Bart Wellens   Erwin Vervecken
2002   Mario De Clercq   David Seco   Jiri Pospisil
2003   Jiri Pospisil   David Seco   John Gadret
2004   Arnaud Labbe   David Seco   F. Kloucek
2005   Bart Wellens   P. Dlask   Enrico Franzoi
2006   Sven Nys   Bart Wellens   Klaas Vantornout
2007   Sven Nys   Bart Wellens   Klaas Vantornout
2008   Sven Nys   Klaas Vantornout   Erwin Vervecken
2009   Sven Nys   Klaas Vantornout   Erwin Vervecken
2010   Zdeněk Štybar   Niels Albert   Sven Nys
2011   Niels Albert   Francis Mourey   Sven Nys
2012   Aitor Hernandez   Egoizt Murgoitio   Isaac Suarez
2013   Aitor Hernandez   Javier Ruiz de Larrinaga   Martin Haring
2014   Aitor Hernandez   Javier Ruiz de Larrinaga   Kevin Suárez
2015   Kevin Suárez   Aitor Hernandez   Ismael Esteban
2016   Stan Godrie   Ismael Esteban   Nadir Colledani
2017   Wietse Bosmans   Aitor Hernandez   Javier Ruiz de Larrinaga
2018   Javier Ruiz de Larrinaga   Aitor Hernandez   Jon Munitxa

GaraipenakAldatu

Txirrindularia Garaipenak Urteak
  Daniele Pontoni 6 1992, 1994, 1995, 1996, 1998, 2000
  Sven Nys 5 2006, 2007, 2008, 2009, 2011
  Jose Mari Yurrebaso 3 1977, 1983, 1987
  Albert Zweifel 3 1985, 1986, 1988
  Aitor Hernandez 3 2012, 2013, 2014

EmakumezkoakAldatu

ErreferentziakAldatu