Ireki menu nagusia

Ziklo-Kross Munduko Kopa 1993 urteaz geroztik urtero jokatzen den saria da. Egun hamar probak osatzen dute eta horietan puntu gehien lortzen duen txirrindularia da sailkapen orokorreko garailea.

Ziklo-kroseko Munduko Kopa
Modalitatea ziklo-krosa
Lehenengo edizioa 1993 (gizonezkoak)
2002 (emakumezkoak)
Edizio kopurua 25 (2018)
Lehenengo irabazlea Belgika Paul Herijgers
Garaipen gehien Gizonezkoak:
Belgika Sven Nys (7)
Emakumezkoak:
Herbehereak Daphny van den Brand (4)
Amaierako edizioa Gizonezkoak (2019):
Belgika Toon Aerts
Emakumezkoak (2019):
Herbehereak Marianne Vos

GizonezkoakAldatu

PalmaresaAldatu

Urtea Txapelduna Bigarrena Hirugarrena
1993-94   Paul Herijgers   Danny De Bie   Marc Janssens
1994-95   Daniele Pontoni   Dominique Arnould   Radomir Simunek
1995-96   Luca Bramati   Richard Groenendaal   Beat Wabel
1996-97   Adri Van der Poel   Richard Groenendaal   Marc Janssens
1997-98   Richard Groenendaal   Adri Van der Poel   Daniele Pontoni
1998-99   Mario De Clercq   Daniele Pontoni   Sven Nys
1999-00   Sven Nys   Richard Groenendaal   Mario De Clercq
2000-01   Richard Groenendaal   Bart Wellens   Mario De Clercq
2001-02   Sven Nys   Mario De Clercq   Bart Wellens
2002-03   Bart Wellens   Sven Nys   Mario De Clercq
2003-04   Richard Groenendaal   Sven Nys   Bart Wellens
2004-05   Sven Nys   Sven Vanthourenhout   Erwin Vervecken
2005-06   Sven Nys   Erwin Vervecken   Bart Wellens
2006-07   Sven Nys   Bart Wellens   Erwin Vervecken
2007-08   Sven Nys   Bart Wellens   Lars Boom
2008-09   Sven Nys   Bart Wellens   Zdeněk Štybar
2009-10   Zdeněk Štybar   Niels Albert   Sven Nys
2010-11   Niels Albert   Kevin Pauwels   Sven Nys
2011-12   Kevin Pauwels   Sven Nys   Zdeněk Štybar
2012-13   Niels Albert   Kevin Pauwels   Sven Nys
2013-14   Lars van der Haar   Philipp Walsleben   Niels Albert
2014-15   Kevin Pauwels   Lars van der Haar   Corné van Kessel
2015-16   Wout van Aert   Mathieu van der Poel   Kevin Pauwels
2016-17   Wout van Aert   Kevin Pauwels   Tom Meeusen
2017-18   Mathieu van der Poel   Wout van Aert   Toon Aerts
2018-19   Toon Aerts   Wout van Aert   Mathieu van der Poel

GaraipenakAldatu

Txirrindularia Garaipenak Urteak
  Sven Nys 7 2000, 2002, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009
  Richard Groenendaal 3 1998, 2001, 2004
  Niels Albert 2 2011, 2013
  Kevin Pauwels 2 2012, 2015
  Wout van Aert 2 2016, 2017
...
Herrialdeak Garaipenak
  Belgika 16
  Herbehereak 6
  Italia 2
  Txekiar Errepublika 1

EmakumezkoakAldatu

LasterketakAldatu

Lasterketa Herrialdea 00–01 2001–2002 2002–2003 2003–2004 2004–2005 2005–2006 2006–2007 2007–2008 2008–2009 2009–2010 2010–2011 2011–2012 2012–2013 2013–2014 2014–2015 2015-2016
Heusden-Zolder   Belgika {{}} WC {{}} {{}} {{}} {{}} {{}} {{}}
Hofstade   Belgika {{}} {{}} {{}} {{}} {{}}
Hooglede-Gits   Belgika {{}} WC
Kalmthout   Belgika {{}} {{}} {{}} {{}} {{}} {{}} {{}}
Koksijde   Belgika {{}} {{}} {{}} {{}} {{}} {{}} {{}} {{}} WC {{}} {{}} {{}} {{}}
Namur   Belgika {{}} {{}} {{}} {{}} {{}}
Wortegem-Petegem   Belgika {{}} {{}}
Plzeň   Txekia {{}} {{}} {{}} {{}}
Tábor   Txekia {{}} WC {{}} {{}} {{}} {{}} {{}} WC {{}} {{}} {{}} WC
Lanarvilly   Frantzia {{}}
Liévin   Frantzia {{}} {{}} {{}} {{}}
Lignières-en-Berry   Frantzia
Nommay   Frantzia {{}} {{}} {{}} {{}} {{}} {{}} {{}}
Pontchâteau   Frantzia {{}} WC {{}}
Roubaix   Frantzia {{}} {{}} {{}}
Frankfurt   Alemania {{}}
Sankt-Wendel   Alemania {{}} WC WC
Bergamo   Italia {{}}
Milan   Italia {{}} {{}} {{}} {{}} {{}}
Monopoli   Italia {{}} WC
Rome   Italia {{}} {{}}
Treviso   Italia {{}} WC {{}}
Turin   Italia {{}}
Leudelange   Luxenburgo {{}}
Heerlen   Herbehereak {{}}
Hoogerheide   Herbehereak {{}} {{}} {{}} {{}} {{}} WC {{}} {{}} {{}} {{}} WC {{}} {{}}
Pijnacker   Herbehereak {{}} {{}} {{}} {{}} {{}} {{}}
Valkenburg   Herbehereak {{}} {{}}
Zeddam   Herbehereak {{}} WC
Igorre   EH {{}} {{}} {{}} {{}} {{}} {{}} {{}} {{}}
Aigle   Suitza {{}} {{}} {{}}
Wetzikon   Suitza {{}} {{}} {{}} {{}} {{}}
Milton Keynes   Erresuma Batua {{}}
Las Vegas   AEB {{}}
Louisville   AEB WC
Total 6 6 5 6 11 11 11 9 9 9 8 8 8 7 6 7