Eladio Jiménez

txirrindulari espainiarra

Eladio Jiménez Sánchez (Ciudad Rodrigo, Salamanca, Espainia, 1976ko martxoaren 10a-) txirrindularia da. 1998an txirrindularitza profesionalean debutatu zuen Banesto taldearekin.

Eladio Jiménez
Eladio JIMENEZ.jpg
Bizitza
JaiotzaCiudad Rodrigo1976ko martxoaren 10a (46 urte)
Herrialdea Espainia
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Movistar Team 1998-2003
Kelme 2004-2006
 

PalmaresaAldatu

Urtea Lasterketa
2000 Espainiako Itzulia - Etapa bat
2001 Correios de Portugal Saria - Etapa bat
2004 Espainiako Itzulia - Etapa bat
2005 Euskal Bizikleta - Etapa bat eta sailkapen nagusia
2005 Espainiako Itzulia - Etapa bat

TaldeakAldatu

Urtea Taldea
1998-2000 Banesto
2001-2003 iBanesto
2004-2006 Comunidad Valenciana
2007 Karpin Galicia
Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Eladio Jiménez