Ireki menu nagusia

Bermeoko trainerilla estropadak edo Santa Eufemietako trainerilla estropadak, Bermeon 1948 eta 1981 artean urtero jokatu ziren trainerillen estropadak dira.

Irailaren erdialdeko Santa Eufemia jaien barneko ekitaldia izan ohi zen, eta Euskal kostaldeko trainerilla-proba garrantzitsuenak izan ziren Zarauzko estropadekin batera.

PalmaresaAldatu

Urtea Irabazlea
1948 Iberia
1949 Zierbena
1950 Santurtzi
1951 Zierbena
1952 Orio
1953 Junta Obras Puerto
1954 Iberia
1955 Iberia
1956 San Juan
1957 Iberia
1958* San Juan
1959* Orio
1960 Ez zen jokatu, ekaitzagatik
1961 Txapel Aundi (Donostia)
1962 Bertan behera utzia
1963 Hondarribia
1964 --
1965* San Pedro
1966 Iberia
1967 --
1968 Kaiku
1969 Portugalete
1970 --
1971 --
1972 Santurtzi
1973 San Juan
1974 Ondarroa
1975 Santoña
1976 Mundaka
1977 Mundaka
1978 Zumaia
1979 --
1980 --
1981 --

GaraipenakAldatu

Hainbat urtetako emaitzak falta dira:

Taldea Garaipenak Urteak
Iberia 5 1948, 1954, 1955, 1957, 1966
San Juan 3 1956, 1958, 1973
Zierbena 2 1949, 1951
Orio 2 1952, 1959
Santurtzi 2 1950, 1972
Mundaka 2 1976, 1977
Junta Obras Puerto 1 1953
Donostia (Txapel Aundi) 1 1961
Hondarribia 1 1963
San Pedro 1 1965
Kaiku 1 1968
Portugalete 1 1969
Ondarroa 1 1974
Santoña 1 1975
Zumaia 1 1978