Benjamin Thomas (txirrindularia)

txirrindulari frantziarra

Benjamin Thomas (1995eko irailaren 12a) Frantziako errepideko eta pistako txirrindulari profesionala da, gaur egun UCI WorldTeam Groupama–FDJ taldean ibiltzen dena. [1] 2015eko UCI Pista Txirrindularitzako Munduko Txapelketan ibili zen. [2] 2018ko abuztuan, 2018ko Espainiako Vueltako hasierako zerrendan izendatu zuten. [3] 2020ko urrian, 2020ko Italiako Giroko hasierako zerrendan izendatu zuten. [4] 2020ko Udako Olinpiar Jokoetan Madison proban brontzezko domina lortu zuen.

Benjamin Thomas (txirrindularia)

(2020)
Bizitza
JaiotzaLavaur1995eko irailaren 12a (28 urte)
Herrialdea Frantzia
Hezkuntza
Hizkuntzakfrantsesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia

Twitter: Ben__Thomas_ Instagram: ben_track Edit the value on Wikidata

Nazioarteko emaitzak pistan

aldatu
Olinpiar Jokoak
Urtea Lekua Domina Lehiaketa
2020 Tokio   Japonia   Madison
Munduko Txapelketak
Urtea Lekua Domina Lehiaketa
2016 Londres   Erresuma Batua   Madison
2017 Hong Kong   Hong Kong   Madison
2017 Hong Kong   Hong Kong   Omnium
2019 Pruszków   Polonia   Omnium
2020 Berlin   Alemania   Omnium
2021 Roubaix   Frantzia   Puntukako proba
2021 Roubaix   Frantzia   Taldekako jazarpena
2022 Saint-Quentin   Frantzia   Madison
2022 Saint-Quentin   Frantzia   Omnium
2023 Glasgow   Erresuma Batua   Omnium
Europako Txapelketak
Urtea Lekua Domina Lehiaketa
2014 Guadalupe   Frantzia   Puntukako proba
2015 Grenchen   Suitza   Puntukako proba
2016 Yvelines   Frantzia   Taldekako jazarpena
2016 Yvelines   Frantzia   Madison
2016 Yvelines   Frantzia   Omnium
2017 Berlin   Alemania   Madison
2017 Berlin   Alemania   Taldekako jazarpena
2017 Berlin   Alemania   Omnium
2019 Apeldoorn   Herbehereak   Omnium
2021 Grenchen   Suitza   Puntukako proba
2022 Munich   Alemania   Taldekako jazarpena
2022 Munich   Alemania   Puntukako proba
2023 Grenchen   Suitza   Omnium
2023 Grenchen   Suitza   Taldekako jazarpena
2023 Grenchen   Suitza   Madison

Palmaresa errepidean

aldatu

2017

2018

2019

2020

2021

2022

2023

2024

Sailkapen orokorra Itzuli Handietan

aldatu
Itzuli handiak 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024
  Italiako Giroa UT
  Frantziako Tourra 53.
  Espainiako Vuelta 121 UT
Legenda
Ez zuen lehiatu
UT Ez zuen amaitu

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu