Aurélien Paret-Peintre

txirrindulari frantziarra

Aurélien Paret-Peintre (Annemasse, Savoia Garaia, 1996ko otsailaren 27a) frantziar txirrindulari bat da. Gaur egun AG2R taldean korritzen du.

Aurélien Paret-Peintre

(2017)
Bizitza
JaiotzaAnnemasse1996ko otsailaren 27a (28 urte)
Herrialdea Frantzia
Familia
Anai-arrebak
Hezkuntza
Hizkuntzakfrantsesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Chambéry CF 2015-2018ko uztailaren 31
AG2R Citroën Team 2018ko abuztuaren 1a-
 
Altuera184 zentimetro

Twitter: AurelienParetP Instagram: aurelienparetpeintre Edit the value on Wikidata

2023ko Italiako Giroan 4. etapa irabazi zuen[1].

Palmaresa aldatu

2014

  • Istriako Tourra sailkapen nagusia eta etapa 1

2019

2020

2021

2022

2023

2024

Sailkapen orokorra Itzuli Handietan aldatu

Itzuli Handia 2020 2021 2022 2023
  Italiako Giroa 16. 15.
  Frantziako Tourra 15. UT 55.
  Espainiako Vuelta
Legenda
Ez zuen parte hartu
DSK Deskalifikatua
UT Utzi

Erreferentziak aldatu

  1. Etxeberria, Julen. «Lehen biak, pozez gainezka» Berria (Noiz kontsultatua: 2023-05-10).

Kanpo estekak aldatu