Søren Lilholt

txirrindulari danimarkarra

Søren Lilholt (Kopenhage, 1965eko irailaren 22a-), daniar txirrindulari ohia da. Bere herrialdeko txapelduna izan zen.

Søren Lilholt
Bizitza
JaiotzaKopenhage1965eko irailaren 22a (58 urte)
Herrialdea Danimarka
BizilekuaKopenhage
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
AC Boulogne-Billancourt (en) Itzuli 1985-1985
Système U 1986-1987
Histor-Sigma 1988-1991
Tulip Computers 1992-1992
 
Jasotako sariak

LinkedIn: søren-lilholt-4a092843 Edit the value on Wikidata

Palmaresa aldatu

1984

1986

1987

1988

1989

1990

1991

Kanpo estekak aldatu

Søren Lilholt - ProCyclingStats

  Artikulu hau Danimarkako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.