Ireki menu nagusia

Zerrenda:Pirinioetako mendiak

Pirinioetako mendien zerrenda» orritik birbideratua)

Hona hemen Pirinioetako mendi nagusien zerrenda:

Néouvielle haitza eta Madamette aintzira
Midi d'Ossau (2.885 m)
Mendia Garaiera
(m.
Autonomia erkidegoa/
Departamendua
Aneto 3.404 m. Aragoi
Posets 3.375 m. Aragoi
Monte Perdido 3.355 m. Aragoi
Viñamala 3.298 m. Pirinio Garaiak-Aragoi
Perdiguero 3.222 m. Garona Garaia-Aragoi
Pic Long 3.192 m. Pirinio Garaiak
Schrader 3.174 m. Pirinio Garaiak-Aragoi
Balaitus 3.144 m. Pirinio Garaiak-Aragoi
Pica d'Estats 3.143 m. Ariège-Lleida
Pic de la Munia 3.133 m. Pirinio Garaiak-Aragoi
Comaloforno 3.033 m. Lleida
Maldito 3.350 m. Aragoi
Maladeta 3.308 m. Aragoi
Cilindro 3.328 m. Aragoi
Clot de la Hount 3.289 m. Aragoi
Marbore 3.248 m. Pirinio Garaiak-Aragoi
Cerbillona 3.247 m. Aragoi
Montferrat 3.220 m. Aragoi
Campbieil 3.173 m.
Cascade Oriental 3.161 m. Aragoi
Taillon 3.144 m. Aragoi-Pirinio Garaiak
Punta del Sabre 3.136 m. Aragoi
Literole 3.132 m. Aragoi
Gourgs Blancs 3.129 m. Aragoi
Royo 3.121 m. Aragoi
Crabioules 3.116 m. Aragoi
Maupas 3.109 m. Aragoi
Lézat 3.107 m. Garona Garaia
Cascada Occidental 3.095 m. Aragoi
Neouvielle 3.091 m. Pirinio Garaiak
Troumouse 3.085 m. Aragoi
Picos del Infierno 3.082 m. Aragoi
Montcalm 3.080 m. Ariège
Astazou 3.077 m. Aragoi
Épaule du Marboré/Hombro del Marboré 3.073 m. Aragoi
Sotllo 3.072 m.
Spijeoles 3.066 m.
Quayrat Handia 3.060 m.
Pic des Trois conseillers 3.039 m.
Turon de Neouvielle 3.035 m. Pirinio Garaiak
Gourdon 3.034 m. Pirinio Garaiak
Batoua 3.034 m. Aragoi
Viñamala Txikia 3.032 m. Pirinio Garaiak
Lustou 3.023 m. Pirinio Garaiak
Clarabide 3.020 m. Aragoi
Tour du Marboré 3.009 m. Aragoi
Casque du Marboré 3.006 m. Aragoi
Gran Facha 3.005 m. Aragoi
Ardiden 2.988 m. Pirinio Garaiak
Pic Palas 2.974 m. Pirinio Atlantikoak
Hourgade 2.964 m. Garona Garaia
Coma Pedrosa 2.942 m. Andorra
Carlit 2.921 m. Ekialdeko Pirinioak
Medacorba 2.914 m. Ariège-Katalunia-Andorra
Puigmal 2.909 m. Ekialdeko Pirinioak
Collarada 2.886 m. Aragoi
Midi d'Ossau 2.885 m. Pirinio Atlantikoak
Midi de Bigorre 2.877 m. Pirinio Garaiak
Mont Valier 2.838 m. Ariège
Montardo 2.833 m. Katalunia
Arbizon 2.831 m. Pirinio Garaiak
Midi d'Ossau Txikia 2.812 m. Pirinio Atlantikoak
Canigó 2.784 m. Ekialdeko Pirinioak
Sauvegarde/Salvaguardia 2.738 m. Garona Garaia
Grand Gabizos 2.692 m. Pirinio Atlantikoak
Aspe 2.645 m. Aragoi
Pic de Ger 2.613 m. Pirinio Atlantikoak
Sesques 2.606 m. Pirinio Atlantikoak
Ourdissetou 2.592 m. Pirinio Garaiak
Auñamendi 2.504 m. Pirinio Atlantikoak
Redouneilles 2.485 m. Ariège
Endron 2.472 m. Ariège
Madrès 2.469. Ekialdeko Pirinioak
Ansabère 2.376 m. Pirinio Atlantikoak
Soularac 2.368 m. Ariège
Saint-Barthélemy 2.348 m. Ariège
Dent d'Orlu 2.222 m. Ariège
Pic des Trois Seigneurs 2.199 m. Ariège
Orhi 2.017 m. Zuberoa-Nafarroa
Cagire 1.912 m. Garona Garaia
Pic du Gar 1.785 m. Garona Garaia
Pic du Jer 951 m. Pirinio Garaiak
Larrun 907 m. Lapurdi-Nafarroa
Jaizkibel 543 m. Gipuzkoa


Ikus, gaineraAldatu