Ireki menu nagusia

Nightnoise Irlandako musika taldea zen, folk, jazz eta musika klasikoa uztartzen zituena.

1984tik 1997ra aktibo egon ziren tartean zazpi disko atera zituzten, beti ere ingelesez abestutakoak.

Domhnaill neba-arrebak irlandarrak izan arren, beste taldekide batzuk kanpoan jaioak dira: Brian Dunning eta Billy Oskay AEBetan eta Johnny Cunningham Eskozian.

TaldekideakAldatu

  • Johnny Cunningham — bibolina (1990ean taldean sartu zen)
  • Brian Dunning — flauta
  • John Fitzpatrick — bibolina (1997ean taldekide)
  • Triona Ni Dhomhnaill — ahotsa, flauta
  • Mícheál Ó Domhnaill — gitarra eta pianoa
  • Billy Oskay — bibolina.

DiskografiaAldatu

  1. "Nightnoise" (1984).
  2. "At the End of the Evening " (1988).
  3. "Something of Time " (1989).
  4. "The Parting Tide " (1990).
  5. "Shadow of Time " (1993).
  6. "A Different Shore "(1995).
  7. "The White Horse Sessions "' (1997).

Ikus, gaineraAldatu

Kanpo estekakAldatu