Ireki menu nagusia

FilmografiaAldatu

Urtea Filma Pertsonaia Zuzendaria
1999 La Fidélité Julia Andrzej Żuławski
2002 Sur le bout des doigts Juliette Yves Angelo
2003 Les invasions barbares Gaëlle Denys Arcand
2004 Le Temps d'un regard Natalya Ilan Flammer
2005 Les Âmes grises Lysia Verhareine Yves Angelo
2006 Ne le dis à personne Anne Beck Guillaume Canet
Lady Chatterley Constance Chatterley Pascale Ferran
Le Scaphandre et le Papillon Joséphine Julian Schnabel
2009 L'histoire de Jen Sarah François Rotger
Le code a changé Juliette Danièle Thompson
Mères et Filles Audrey Julie Lopes-Curval
2010 Une exécution ordinaire Anna Marc Dugain
Ensemble nous allons vivre une très, très grande histoire d'amour Dorothée Pascal Thomas
2011 Voyez comme ils dansent Lise Claude Miller
2012 Sport de filles Gracieuse Patricia Mazuy
2013 Jappeloup Nadia Christian Duguay
2014 Sous les jupes des filles Inès Audrey Dana
2015 Chic! Hélène Birk Jérôme Cornuau
Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Marina Hands  


  Artikulu hau Frantziako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.