Ireki menu nagusia

Filmografia hautatuaAldatu

Urtea Filma Parte hartzea
1967 Entre la mer et l'eau douce Zuzendaria
1970 On est au coton Zuzendaria
1972 Québec : Duplessis et après... Zuzendaria
1972 La Maudite Galette Zuzendari eta aktorea
1973 Réjeanne Padovani Zuzendaria
1975 Gina Zuzendaria
1975 La Tête de Normande St-Onge Aktorea
1982 Le Confort et l'indifférence Zuzendaria
1984 Le Crime d'Ovide Plouffe Zuzendaria
1986 Le Déclin de l'empire américain Zuzendari eta aktorea
1989 Jésus de Montréal Zuzendari eta aktorea
1993 De l'amour et des restes humains Zuzendaria
1996 Joyeux Calvaire Zuzendaria
2000 Stardom Zuzendaria
2003 Les invasions barbares Zuzendari eta aktorea
2007 L'Âge des ténèbres Zuzendari eta aktorea
2010 Barney's Version Aktorea
2014 Le Règne de la beauté Zuzendaria

Kanpo loturakAldatu


  Artikulu hau Quebeceko biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.