Levi Leipheimer

txirrindulari estatubatuarra

Levi Leipheimer (Butte, 1973ko urriaren 24a - ) estatubatuar txirrindulari ohia da.

Levi Leipheimer
USA19731024 LEIPHEIMER Levi GST Deutschlandtour 2005.jpg
Bizitza
Jaiotza Butte1973ko urriaren 24a (46 urte)
Herrialdea  Ameriketako Estatu Batuak
Jarduerak
Jarduerak txirrindularia
Ibilbidea
Taldeak Urteak
Discovery Channel 2000-2001
LottoNL–Jumbo 2002-2004
Gerolsteiner 2005-2006
Discovery Channel 2007-2007
Astana 2008-2009
RadioShack 2010-2011
Etixx-Quick Step 2012-2012
 
Posizio edo espezialitatea stage race (en) Itzuli
routierra
Pisua 60 kilogramo
Altuera 171 zentimetro
levileipheimer.net

PalmaresaAldatu

1998

1999

2000

  • Frantziar-Belgikar Zirkuitua: etapa 1

2001

2002

2004

2005

2006

2007

2008

2009

2010

  • AEBetako txapelketa  

2011

Ekimen nabarmenetan lortutako emaitzakAldatu

1997 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011
Frantziako Tourra - - - - - 8.a Err. 9.a 6.a 12.a 3.a - Err. 13.a 32.a
Italiako Giroa - - - - - - - - - - - 18.a 5.a - -
Espainiako Vuelta - - - - 3.a - 58.a - - - - 2.a - - -
Errepideko Munduko Txapelketa   - - - - - - - - - - -

-: ez zuen parte hartu
Err.: ez zuen proba amaitu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Levi Leipheimer  


  Artikulu hau Montanako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.