Levi Leipheimer

txirrindulari estatubatuarra

Levi Leipheimer (Butte, 1973ko urriaren 24a - ) estatubatuar txirrindulari ohia da.

Levi Leipheimer
USA19731024 LEIPHEIMER Levi GST Deutschlandtour 2005.jpg
Bizitza
JaiotzaButte1973ko urriaren 24a (48 urte)
Herrialdea Ameriketako Estatu Batuak
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Discovery Channel 2000-2001
LottoNL–Jumbo 2002-2004
Gerolsteiner 2005-2006
Discovery Channel 2007-2007
Astana 2008-2009
RadioShack 2010-2011
Etixx-Quick Step 2012-2012
 
Posizio edo espezialitateaetapakako lasterketa
routierra
Pisua60 kilogramo
Altuera171 zentimetro

levileipheimer.net
Facebook: Leipheimer Twitter: LeviLeipheimer Edit the value on Wikidata

PalmaresaAldatu

1998

1999

2000

  • Frantziar-Belgikar Zirkuitua: etapa 1

2001

2002

2004

2005

2006

2007

2008

2009

2010

  • AEBetako txapelketa  

2011

Ekimen nabarmenetan lortutako emaitzakAldatu

1997 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011
Frantziako Tourra - - - - - 8.a Err. 9.a 6.a 12.a 3.a - Err. 13.a 32.a
Italiako Giroa - - - - - - - - - - - 18.a 5.a - -
Espainiako Vuelta - - - - 3.a - 58.a - - - - 2.a - - -
Errepideko Munduko Txapelketa   - - - - - - - - - - -

-: ez zuen parte hartu
Err.: ez zuen proba amaitu

Kanpo estekakAldatu


  Artikulu hau Montanako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.