Lars Michaelsen

txirrindulari danimarkarra

Lars Michaelsen (Farum, 1969ko martxoaren 13a) danimarkar txirrindulari ohia da. Erretiratu zenean zuzendari bezela aritu da zenbait taldetan.

Lars Michaelsen
Bizitza
Jaiotzako izen-deiturakLars Neiendam Michaelsen
JaiotzaFarum (en) Itzuli1969ko martxoaren 13a (54 urte)
Herrialdea Danimarka
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
TVM 1997-1998
Groupama-FDJ 1999-2000
Festina 1995-1996
Team Bianchi (en) Itzuli 2001-2002
Saxo Bank-Sungard 2003-2007
Catavana-AS Corbeil-Essonnes-Cedico 1994-1994
 

Palmaresa aldatu

1994

1995

1997'

1998

2000

2003

2005

  • Qatarreko Tourra eta etapa bat

2006

  • Georgiako Itzuliko etapa bat

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu