Katrina and the Waves

Katrina and the Waves Ingalaterran sortutako rock musika talde bat zen, bereziki 1985eko "Walking on Sunshine" kantu arrakastatsuagatik ezagunak. Horrez gain, 1997ko Eurovision Abesti Lehiaketa irabazi zuten, "Love Shine a Light" kantarekin.

Katrina and the Waves
Katrina and the Waves - Malmö 1988.jpg
Katrina and the Waves 1988an
Datuak
Jatorria Ingalaterra
Musika mota Rock, new wave
Urteak 1981 - 1999
Produkzioa
Diskoetxea(k) Attic, EMI/Capitol, SBK, Warner
Lehengo taldekideak

Katrina Leskanich
Kimberley Rew
Vince de la Cruz
Alex Cooper
Sariak
Jasotako sariak
Nominazioak
Informazio gehigarria
MusicBrainz a57505c9-6b43-4861-a498-fe00b349d591
Webgune ofiziala]

TaldekideakAldatu

  • Katrina Leskanich - Ahotsak, gitarra erritmikoa
  • Kimberley Rew - Gitarra nagusia
  • Vince de la Cruz - Baxua
  • Alex Cooper - Bateria

DiskografiaAldatu

  • Shock Horror (1982, The Waves bezala)
  • Walking on Sunshine (1983)
  • Katrina and the Waves 2 (1984)
  • Katrina and the Waves (1985)
  • Waves (1986)
  • Break of Hearts (1989)
  • Pet the Tiger (1991)
  • Edge of the Land (1993)
  • Turnaround (1994)
  • Walk on Water (1997)

Kanpo estekakAldatu