Juan Gorostidi

euskal idazlea

Juan Gorostidi (Donostia, 1945eko irailaren 30a - ) euskal txirrindulari ohia da. 1972 eta 1981 artean txirrindulari profesionala izan zen eta zenbait garaipen lortu zituen.[1]

Juan Gorostidi
Bizitza
Jaiotza Donostia eta Altza1945eko irailaren 30a (75 urte)
Herrialdea  Gipuzkoa
Jarduerak
Jarduerak ziklokros txirrindularia eta idazlea
Literaturaren Zubitegiko fitxa 952

PalmaresaAldatu

1972

1973

1974

1975

1976

1977

1978

1979

1981

Emaitzak lasterketa nagusietanAldatu

Lasterketa 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979 1980 1981
Italiako Giroa - - - - - - - - - -
Frantziako Tourra - - - - - - - - - -
Espainiako Vuelta - - - - - - - - - -
Txirrindularitzako Munduko Txapelketak  - - - - - - - - - -
Ziklo-kroseko Munduko Txapelketa   20.a 14.a 9.a 14.a 19.a - 15.a 8.a - -

-: Ez zuen parte hartu
Err.: Erretiratu zen

TaldeakAldatu

ErreferentziakAldatu


  Artikulu hau Gipuzkoako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.