Ireki menu nagusia

Gabriel Espartza Pérez

Gabriel Espartza Pérez (Iruñea, 1973ko martxoaren 31 - ) nafar kirolari ohia da, taekwondon aritzen zena. 54 eta 58 kilotik gorako kategoriatan aritzen zen.

Gabriel Espartza Pérez
Bizitza
Jaiotza Iruñea1973ko martxoaren 31 (46 urte)
Herrialdea  Nafarroa Garaia, Euskal Herria
Jarduerak
Jarduerak taekwondolaria
Artikulu hau taekwondolariari buruzkoa da; beste esanahietarako, ikus «Gabriel Esparza».

Europako txapelduna izan zen hirutan: 1992, 1994 eta 1996an. Sydneyko Olinpiar Jokoetan parte hartu zuen, zilarrezko domina lortuz.

PalmaresaAldatu

Urtea Txapelketa Herria Emaitza Kategoria
1991 Munduko Txapelketa Atenas   3.a   54 kg
1992 Europako Txapelketa Valentzia   1.a   54 kg
1994 Europako Txapelketa Zagreb   1.a   58 kg
1995 Munduko Txapelketa Manila   2.a   58 kg
1998 Europako Txapelketa Eindhoven   2.a   58 kg
2000 Olinpiar Jokoak Sydney   2.a   58 kg


  Artikulu hau Nafarroa Garaiko biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.