Ireki menu nagusia

Euskolabel Bandera TKE Ligaren barnean jokatzen den estropada da. Urtero toki desberdinean jokatzen da eta gizonezkoen zein emakumezkoen estropadak izaten dira. 2017an asteburu berean Donostian estropadak izan ziren, babesle desberdina izan arren bertan ezarri ditugu emaitzak.

Euskolabel Bandera
Sorrera 2012
Herria Donostia, Gipuzkoa
Partehartzaileak Gizon: TKE Liga
Emak: Euskotren
Modalitatea lerrokatua
Garaipen gehien Gizonezkoak:
Euskal Herria Hondarribia (3)
Emakumezkoak:
Euskal Herria San Juan (3)
Azken ekitaldia 2017
Irabazlea(k) Gizonezkoak:
Euskal Herria Orio
Emakumezkoak:
Euskal Herria San Juan

Gizonezkoen palmaresaAldatu

Urtea Herria Irabazlea Bigarrena Hirugarrena Oharra
2012 Zarautz Hondarribia Tiran Kaiku
2013 Donostia Hondarribia Urdaibai Orio
2014 Donostia Kaiku Hondarribia Portuglete
2015 Donostia Orio Urdaibai Hondarribia
2016 Donostia Hondarribia Urdaibai Tiran
2017* Donostia Orio Urdaibai Hondarribia Giroa Veolia Bandera

Emakumezkoen palmaresaAldatu

Urtea Herria Irabazlea Bigarrena Hirugarrena Oharra
2012 Zarautz Rias Baixas Getaria-Tolosa Zumaia
2013 Donostia Zumaia San Juan Hibaika
2014 Donostia San Juan Hibaika Zumaia
2015 Donostia Zumaia San Juan Orio
2016 Donostia San Juan Hibaika Orio
2017* Donostia San Juan Hibaika Orio Euskotren Bandera-ren seigarren ekitaldia

Kanpo estekakAldatu