Aitor Pérez Arrieta

txirrindulari gipuzkoarra
Artikulu hau Zegamako txirrindulariari buruzkoa da; beste esanahietarako, ikus «Arrieta».

Aitor Pérez Arrieta (Zegama, 1977ko uztailaren 24a -) euskal txirrindulari ohia da, profesionala 2004tik 2012ra.

Aitor Pérez Arrieta
Aitor Pérez Arrieta.jpg
Bizitza
JaiotzaZegama1977ko uztailaren 24a (44 urte)
Herrialdea Gipuzkoa, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Movistar Team 2006-2007
UAE Team Emirates 2011-2011
Cafés Baqué (txirrindularitza taldea) 2004-2004
Extremadura-Spiuk (en) Itzuli 2005-2005
Extremadura-Spiuk (en) Itzuli 2008-2008
Contentpolis-Ampo (en) Itzuli 2009-2009
Saunier Duval-Prodir 2010-2010
Kastro Team (en) Itzuli 2012-2012
 

PalmaresaAldatu

Amateur mailanAldatu

1999

2000

2001

2002

2003

Profesional mailanAldatu

2005

2007

2008

2010

Sailkapen orokorra Itzuli HandietanAldatu

Lasterketa 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012
Italiako Giroa 32.
Frantziako Tourra 82.
Espainiako Vuelta 66. 111. 106.

—: ez zuen parte hartu
UT: utzi, ez zuen amaitu

TaldeakAldatu

Kanpo estekakAldatu