Ireki menu nagusia

David Garrett, jaiotze izenez David Christian Bongartz (1980ko irailaren 4a, Akisgran) alemaniar biolinjole eta modelo bat da.

David Garrett
Ludwigshafen 23.03.09 031.JPG
Bizitza
Izen osoa David Christian Bongartz
Jaiotza Akisgran1980ko irailaren  4a (38 urte)
Herrialdea  Alemania
Hezkuntza
Heziketa Juilliard School Itzuli
Hizkuntzak alemana
Jarduerak
Jarduerak biolin-jotzailea, gidoilaria eta modeloa
Jasotako sariak
Genero artistikoa musika klasikoa
Musika instrumentua biolina
Diskoetxea Decca Itzuli
IMDb nm1075603
www.david-garrett.com/

Eduki-taula

DiskografiaAldatu

Estudioko diskoakAldatu

  • 1995: Mozart: Violinkonzerte KV 218 und 271a, Sonate für Klavier und Violine B-Dur KV 454
  • 1995: Violin Son
  • 1997: Paganini Caprices
  • 2001: Tchaikovsky, Conus: Violin Concertos
  • 2002: Pure Classics
  • 2006: Free
  • 2007: Virtuoso
  • 2008: Encore
  • 2009: David Garrett (USA)
  • 2009: David Garrett live in Concert & in Private (Germany, Switzwerland, Australia Only)
  • 2009: Classic Romance
  • 2010: Rock Symphonies (US/Canada)
  • 2011: Rock Symphonies - Live... On a Summer Night (US/Canada)
  • 2011: Legacy.
  • 2012: Music: Live in Concert
  • 2013: Garrett Vs. Paganini
  • 2014: Timeless
  • 2015: Explosive

ZinemaAldatu

Kanpo loturakAldatu