Bilboko Bandera

Bilboko Bandera Bilbon TKE Ligarako antolatzen den estropada da.

Bilboko Bandera
Sorrera 2007
Herria Bilbo, Bizkaia
Antolatzailea Bilboko Udala
Partehartzaileak TKE Liga
Modalitatea erlojupekoa
Errekorra 19:20:68 (Hondarribia, 2014)
Garaipen gehien Gizonezkoak:
Euskal Herria Hondarribia (4)
Emakumezkoak:
hainbat (1)
Azken ekitaldia 2020
Irabazlea(k) Gizonezkoak:
Euskal Herria Urdaibai
Emakumezkoak:
Euskal Herria Orio

PalmaresaAldatu

Urtea Irabazlea Bigarrena Hirugarrena
2007 Orio Hondarribia Zarautz
2008 Castro Urdiales Orio Urdaibai
2009 ez zen jokatu
2010¹ Orio Pedreña San Juan
2011 Kaiku San Juan Astillero
2012 Hondarribia San Pedro Orio
2013 ez zen jokatu
2014 Hondarribia Urdaibai Orio
2015 Hondarribia Urdaibai Orio
2016 Hondarribia Kaiku Urdaibai
2017 Urdaibai Hondarribia Kaiku
2018 Urdaibai Hondarribia Santurtzi
2019 Orio Santurtzi Zierbena
2020 Urdaibai Santurtzi Orio
  • ¹ 2010an Seat Bandera jokatu zen.

GaraipenakAldatu

Taldea Garaipenak Urteak
Hondarribia 4 2012, 2014, 2015, 2016
Urdaibai 3 2017, 2018, 2020
Orio 2 2007, 2019
Castro Urdiales 1 2008
Kaiku 1 2011
  • 2010eko Seat Bandera estropada ez da Bilboko Banderaren palmaresean sartzen.

Emakumezkoen BanderakAldatu

Emakumezkoen Traineru Ligaren barnean jokatzen da.

Urtea Irabazlea Bigarrena Hirugarrena
2016 San Juan Hibaika Cabo da Cruz
2017-
2019
ez ziren jokatu
2020 Orio Donostiarra Hondarribia

Kanpo estekakAldatu