Bernardo Ruiz

txirrindulari espainiarra

Bernardo Ruiz Navarrete (Orihuela, Alacant, 1925eko urtarrilaren 8a) 1945etik 1958 arte profesionaletan aritutako txirrindularia da. Frantziako Tourrean podiuma igo zen eta Italiako Giroan etapa bat lortu zuen lehen espainiarra izan zen. Erretiratu ondoren kirol zuzendari bihurtu zen, eta Angelino Solerrekin Espainiako Vuelta bat irabazi zuen.

Bernardo Ruiz
Bernardo Ruiz (1954).jpg
Bizitza
Jaiotzako izen-deiturakBernardo Ruiz Navarrete
JaiotzaOrihuela1925eko urtarrilaren 8a (97 urte)
Herrialdea Espainia
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia eta kirol zuzendaria
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 

PalmaresaAldatu

1945

1946

1947

1948

1949

1950

1951

1952

1953

1954

1955

1956

1957

1958

Sailkapen orokorra Itzuli HandietanAldatu

Itzuli Handia 1945 1946 1947 1948 1949 1950 1951 1952 1953 1954 1955 1956 1957 1958
  Italiako Giroa 35. 29. 38. 28. 38. 55.
  Frantziako Tourra UT 9. 3. 18. 22. 70. 24. 55.
  Espainiako Vuelta 22. 13. 1. 4. 14. 31. 3. 26.
  Munduko Txapelketa 23. 19. UT
Legenda
Ez zuen parte hartu
DSK Deskalifikatua
UT Utzi

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu