Anthony Delaplace

txirrindulari frantziarra

Anthony Delaplace (Valognes, 1989ko irailaren 11a), Frantziako txirrindulari ohia da.

Anthony Delaplace

Bizitza
JaiotzaValognes1989ko irailaren 11 (34 urte)
Herrialdea Frantzia
Hezkuntza
Hizkuntzakfrantsesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Sojasun espoir-ACNC 2008-2009
Sojasun (ikaslea)2009ko abuztuaren 1a-2009ko abenduaren 31
Sojasun 2010-2013
Fortuneo-Oscaro 2014-
 
Pisua65 kilogramo
Altuera181 zentimetro

anthonydelaplace.fr
Twitter: anthodelaplace Instagram: anthodelaplace Edit the value on Wikidata

Palmaresa

aldatu

2010

2011

2015

2016

2017

  • Normandiako Tourra eta etapa bat

2022

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu

Anthony Delaplace - ProCyclingStats