Zerrenda:Zuberoako mendiak

Zuberoako mendien zerrenda» orritik birbideratua)
Orhi mendiaren ikuspegia.

Zuberoako mendien zerrenda jarraian agertzen da, altueraren arabera ordenaturik. Orhi mendia lurraldeko tontorrik garaiena dugu, 2.000 milatik goragokoa dagoena, Nafarroa Garaiarekiko mugan. Izan ere, Zuberoako hegoaldean Pirinioek muga naturala ezartzen dute eta mendi altuenak multzo horretan ditugu.

Tontorrak

aldatu
izena itsas mailaren gainetiko altuera honako erakunde administratiboan dago koordenatuak irudia
Orhi 2017 Zuberoa
Nafarroa Garaia
42°59′23″N 1°00′18″W / 42.989627777778°N 1.0049527777778°W / 42.989627777778; -1.0049527777778
 
Kartxela 1982 Erronkaribar
Nafarroa Garaia
Zuberoa
42°57′09″N 0°53′18″W / 42.9525°N 0.88833333333333°W / 42.9525; -0.88833333333333
 
Otsogorrigaña 1923 Zuberoa
Nafarroa Garaia
42°57′27″N 0°55′07″W / 42.9575°N 0.91861111°W / 42.9575; -0.91861111
Barazea 1893 Zuberoa
Nafarroa Garaia
Nafarroa Beherea
42°57′50″N 0°54′21″W / 42.9638937°N 0.9057634°W / 42.9638937; -0.9057634
42°57′49″N 0°54′21″W / 42.963592°N 0.905738°W / 42.963592; -0.905738
Lakhura 1877 Zuberoa
Nafarroa Garaia
42°57′17″N 0°50′13″W / 42.95478°N 0.83704°W / 42.95478; -0.83704
Zazpigaina 1768 Zuberoa 42°59′49″N 1°01′01″W / 42.99694444°N 1.01694444°W / 42.99694444; -1.01694444
Binbaleta 1757 Nafarroa Garaia
Zuberoa
42°57′18″N 0°52′32″W / 42.9550242°N 0.8755692°W / 42.9550242; -0.8755692
Gaztarrigaña 1729 Larraine
Nafarroa Garaia
Nafarroa Beherea
42°57′33″N 0°57′23″W / 42.9592857°N 0.9562772°W / 42.9592857; -0.9562772
Belaiko lepoa 1727 Erronkari
Zuberoa
42°57′35″N 0°53′45″W / 42.95971389°N 0.89589167°W / 42.95971389; -0.89589167
Bizkarze 1656 Zuberoa 43°00′15″N 1°02′38″W / 43.0042°N 1.04389°W / 43.0042; -1.04389
 
Izarbe 1559 Zuberoa 43°01′06″N 0°48′09″W / 43.018245388889°N 0.80260680555556°W / 43.018245388889; -0.80260680555556
Arthanolatze 1531 Zuberoa 43°03′12″N 1°02′21″W / 43.05343056°N 1.03923056°W / 43.05343056; -1.03923056
Eskantolha 1511 Zuberoa 42°58′09″N 0°52′26″W / 42.9692089°N 0.8737565°W / 42.9692089; -0.8737565
Eskaleta 1477 Zuberoa 43°04′N 1°02′W / 43.06°N 1.03°W / 43.06; -1.03
Ihatea / Ozagaña 1284 Zuberoa 43°06′50″N 1°00′28″W / 43.1137846°N 1.0076794°W / 43.1137846; -1.0076794
Jora 1089 Zuberoa 43°01′43″N 0°53′00″W / 43.02861111°N 0.88333333°W / 43.02861111; -0.88333333
Zalhagaina 1053 Zuberoa 43°03′07″N 0°55′32″W / 43.05194444°N 0.92555556°W / 43.05194444; -0.92555556
Bosmendieta 1020 Zuberoa 43°03′28″N 0°56′28″W / 43.05764444°N 0.94123056°W / 43.05764444; -0.94123056
Maidalena/Arhane 795 Zuberoa
Pirinio Atlantikoak
43°08′51″N 0°50′39″W / 43.14752°N 0.84404°W / 43.14752; -0.84404
 
Beguze 767 Zuberoa 43°05′23″N 0°49′55″W / 43.08972222°N 0.83194444°W / 43.08972222; -0.83194444
 
Ahargo 609 Zuberoa 43°12′10″N 0°47′00″W / 43.2027512°N 0.7832291°W / 43.2027512; -0.7832291
Ahantziga 582 Gotaine-Irabarne 43°11′13″N 0°52′17″W / 43.18694444°N 0.87138889°W / 43.18694444; -0.87138889
Lexantzümendi 572 Pirinio Atlantikoak
Zuberoa
43°05′10″N 0°52′45″W / 43.0861°N 0.87917°W / 43.0861; -0.87917
 

Ikus, gainera

aldatu

Kanpo loturak

aldatu