Xanisteban Saria

txirrindularitza lasterketa

Xanisteban Saria urtero Oiartzunen jokatutako txirrindularitza lasterketa da, “Lartaun Zikloturistak” elkarteak antolatzen duena. Proba hau Euskaldun Txapelketarako puntuagarria da.

Xanisteban Saria
2022ko Xanisteban Saria
Ezaugarriak
DataAbuztua
Eskualdea Gipuzkoa
Euskarazko izenaXanisteban Saria
ModalitateaErrepidea
TxapelketaNazionala
MotaEgun bateko lasterketa
AntolatzaileaLartaun Zikloturistak
Historia
Edizio kopurua74 (2022)
Amaierako edizioaEuskal Herria Mikel Retegi

Palmaresa 1998tik aurreraAldatu

Urtea Garailea Bigarrena Hirugarrena
1998   Iban Sastre   Igor Miner   Mikel Artetxe
1999   Juan Manuel Garate   Jorge Nogaledo   Imanol Aiestaran
2000   Jon Bru   Beñat Garaialde   Gorka González
2001   Andoni Aranaga   Vicente Elvira   Julen Urbano
2002   Iván Martínez Agirre   Fernando Torres   Eugenio Pineda
2003   Alexander Juanikorena   Javier Ruiz de Larrinaga   Ion del Río
2004   Iban Uberuaga   Joseba Agirrezabala   Ángel Vázquez
2005   David Pérez Íñiguez   Unai Elorriaga   Roberto Barrientos
2006   Javier Aramendia   Iñigo Láriz   Fabricio Ferrari
2007   Josean Larrea   Julen González   Fabricio Ferrari
2008   Diego Tamayo   Héctor Espasandín   Martín Iraizoz
2009   Noel Martín   Ibon Zugasti   Fabricio Ferrari
2010   Enrique Sanz   Igor Romero   Fernando Grijalba
2011   Jonathan Perdiguero   Egoitz Murgoitio   Josué Moyano
2012   Arkaitz Durán   Enric Mas   Mike Terpstra
2013   Antonio Angulo   Erik Altuna   Imanol Estévez
2014   Aritz Bagües   Sergio Rodríguez Reche   Peio Goikoetxea
2015   Alex Aranburu   Rafael Márquez   Erik Altuna
2016   Egoitz Fernández   Juan Antonio López-Cózar   Mikel Alonso
2017   Sergio Rodríguez Reche   Julián Barrientos   Cristian Mota
2018[1]   Javier Gil   Jaume Sureda   Iker Ballarin
2019   Luciano Martínez   Franklin Archibold   Martí Márquez
2020 bertan behera utzia COVID-19 pandemia zela eta
2021[2]   Xabier Isasa   Unai Hierro   Pablo Castrillo
2022[3]   Mikel Retegi   Rodrigo Álvarez   Xabier Berasategi

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu