Ireki menu nagusia

Stephen "Steve" Cram (Jarrow, Tyne eta Wear, 1960ko urriaren 14a-) britainiar korrikalari izandakoa da, ertaineko distantzian espezializatua. Olinpiar domina bat irabazi zuen 1980ko hamarkadan, beste garaipen batzuen artean, eta garai hartan bizia izan zen haren lehia herrikideak zituen Sebastian Coe eta Steve Ovettekin.

Steve Cram
SteveCram.jpg
Bizitza
Jaiotza Gateshead Itzuli1960ko urriaren 14a (59 urte)
Herrialdea  Erresuma Batua
Heriotza  (59 urte)
Hezkuntza
Heziketa University of Sunderland Itzuli
Jarduerak
Jarduerak distantzia erdiko korrikalaria, atleta eta maratoilaria
Atletismoa
Kirol diziplinak 800 metroko lasterketa
Errekorrak
Berezitasuna Irizpidea Data M
Marka pertsonalak
Berezitasuna Lekua Data M
 
Pisua 69 kilogramo
Altuera 186 zentimetro
Enplegatzailea(k) BBC
Jasotako sariak

PalmaresaAldatu

Palmaresa
Olinpiar Jokoak
Zilarra 1984ko Udako Olinpiar Jokoak (Los Angeles) 1.500 metroko lasterketa
Munduko Atletismo Txapelketak
Urrea 1983 (Helsinki) 1.500 metroko lasterketa
Europako Atletismo Txapelketak
Urrea 1982 (Atenas) 1.500 metroko lasterketa
Urrea 1986 (Stuttgart) 1.500 metroko lasterketa
Brontzea 1986 800 metroko lasterketa
Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Steve Cram