Sotileza Bandera


Sotileza Bandera urtero Santanderren jokatzen den traineru estropada da. Kantabriako taldeek bakarrik hartzen dute parte.

Sotileza Bandera
Sorrera 1977
Herria Santander, Kantabria
Partehartzaileak aurredenboraldikoa
Modalitatea lerrokatua
Garaipen gehien Gizonezkoak:
Espainia Astillero (16)
Emakumezkoak:
Espainia Santoña (2)
Espainia Camargo (2)
Espainia Colindres (2)
Azken ekitaldia 2019
Irabazlea(k) Gizonezkoak:
Espainia Astillero
Emakumezkoak:
Espainia Colindres

PalmaresaAldatu

Urtea Irabazlea Bigarrena Hirugarrena
1977 Castro Urdiales
1978 Astillero
1979 Pedreña Castro Urdiales Laredo
1980 Castro Urdiales Astillero
1981 Castro Urdiales
1982 Astillero
1983 Pedreña
1984 Castro Urdiales Santoña Pedreña
1985 Santoña
1986 Castro Urdiales Camargo Santoña
1987 Castro Urdiales Santoña Camargo
1988 Camargo Santoña Ciudad de Santander
1989 Ciudad de Santander Santoña Castro Urdiales
1990 Castro Urdiales
1991 Ciudad de Santander
1992 Camargo
1993 Ciudad de Santander
1994 Astillero
1995 Ciudad de Santander
1996 Ciudad de Santander Camargo Santoña
1997 Pedreña
1998 Castro Urdiales Astillero
1999 Castro Urdiales Astillero
2000 Ciudad de Santander Astillero Pedreña
2001 Ciudad de Santander Castro Urdiales Pedreña
2002 Astillero
2003 Ciudad de Santander
2004 Astillero
2005 Astillero Pedreña Ciudad de Santander
2006 Astillero Pedreña Laredo
2007 Pedreña Astillero Castro Urdiales
2008 Astillero Pedreña Castro Urdiales
2009 Castro Urdiales Camargo Santoña
2010 Pedreña Camargo Castro Urdiales
2011 Astillero Pedreña Castro Urdiales
2012 Astillero Castro Urdiales Pedreña
2013 Astillero Pedreña Castreña
2014 Astillero Pedreña Santoña
2015 Pedreña Castreña Astillero
2016* Astillero Camargo Santoña
2017 Astillero Pedreña Santoña
2018 Astillero Pedreña Santoña
2019 Astillero Camargo Castreña
  • 2016an Pedreña deskalifikatua izan zen Astillero abordatzeagatik. Arraunlarien arteko borrokak ere izan ziren uretan.

GaraipenakAldatu

Taldea Garaipenak Urteak
Astillero 16 1978, 1982, 1994, 2002, 2004, 2005, 2006, 2008, 2011, 2012, 2013, 2014, 2016, 2017, 2018, 2019
Castro Urdiales 10 1977, 1980, 1981, 1984, 1986, 1987, 1990, 1998, 1999, 2009
Ciudad de Santander 8 1989, 1991, 1993, 1995, 1996, 2000, 2001, 2003
Pedreña 6 1979, 1983, 1997, 2007, 2010, 2015
Camargo 2 1988, 1992
Santoña 1 1985

Emakumezkoen banderaAldatu

2017ko ekitaldian baino ez dira hiru traineru elkartu lehiarako. Urte horretatik aurrera hasi zen Bandera ematen.

Urtea Irabazlea Bigarrena Hirugarrena
2014 Santoña
2015 Santoña Colindres
2016 Colindres
2017 Camargo Astillero Colindres
2018 Camargo Colindres
2019* Colindres Camargo
  • 2019an Camargo deskalifikatu egin zuten Colindres abordatzeagatik.

Kanpo estekakAldatu