Ireki menu nagusia

Shy'm, jaiotzez Tamara Marthe (Trappes, Yvelines, 1985eko azaroaren 28a) abeslari frantziarra da.

Shy'm
Shy'm NRJ Music Awards 2014.jpg
Bizitza
Izen osoa Tamara Marthe
Jaiotza Trappes1985eko azaroaren  28a (33 urte)
Herrialdea  Frantzia
Lehen hizkuntza frantsesa
Hezkuntza
Hizkuntzak frantsesa
Jarduerak
Jarduerak abeslaria
Izengoitia(k) Shy'm
Genero artistikoa popa
dancea
R&B garaikidea
Musika instrumentua ahotsa
Diskoetxea Warner Music France Itzuli
IMDb nm2601129
www.shymofficiel.com

DiskografiaAldatu

AlbumakAldatu

  • 2006: Mes Fantaisies (Up Music/Warner Music France)
  • 2007: Mes fantaisies (DVD)
  • 2008: Reflets
  • 2010: Prendre l'air

SingelakAldatu

  • 2006: Femme de Couleur
  • 2006: Victoire
  • 2007: T'es Parti
  • 2007: Oublie Moi
  • 2008: La Première Fois
  • 2008 - 2009: Si Tu Savais

BideoakAldatu

  • Femme de Couleur
  • Victoire
  • T'es Parti
  • T'es Parti ("off")
  • Oublie Moi
  • Oublie Moi (Koreografia)
  • La Première Fois
  • Si Tu Savais

Kanpo loturakAldatu