Salvatore Commesso

txirrindulari italiarra

Salvatore Commesso, (Torre del Greco, 1975eko martxoaren 28a) italiar txirrindulari ohia da.

Salvatore Commesso

Bizitza
JaiotzaTorre del Greco1975eko martxoaren 28a (48 urte)
Herrialdea Italia
Hezkuntza
Hizkuntzakitaliera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Saeco 1998-2004
UAE Team Emirates 2005-2006
Tinkoff Credit Systems 2007-2007
Preti Mangimi (en) Itzuli 2008-2008
Kalev Chocolate Team (en) Itzuli 2009-2009
Meridiana-Kamen (en) Itzuli 2010-2010
 

Palmaresa aldatu

1996

1998

  • Capo Giroko etapa bat

2000

2001

2002

2003

2005

2008

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu

Salvatore Commesso - ProCyclingStats